كمتر از يك دهه است كه مصرف قارچ در ايران به صورت خوراكي روزانه درآمده است ارزش عقلائي قارچ فراواني است و كمتر فردي را در اطراف خود مي بينيد كه از قارچ خوردن بدش بيايد. رشته #قارچ_شناسي_پزشكي رشته اي نيست كه به توليد قارچ بپردازد بلكه كار تحقيقات علمي را به صورت آكادميك انجام مي دهد و به منظور تامين نيروي انساني متعهد و متخصص در رشته قارچ شناسي و دستيابي به راههاي تحقيق و تتبع در علوم وابسته به آن و براي نيل به خودكفايي و در نتيجه حفظ و ارتقا سطح علم در نظام جمهوري اسلامي دوره كارشناسي ارشد ناپيوسته رشته قارچ شناسي با مشخصات زير ارائه مي گردد.

 

تعريف و هدف

كارشناسي ارشد قارچ شناسي (ناپيوسته ) به دوره اي اطلاق مي شود كه تحصيلات بالاتر از كارشناسي را در بر ميگيرد و و اولين مقطع تحصيلي پس از كارشناسي مي باشد. هدف از ايجاد آن تربيت افرادي لايق ، متعهد و كاردان مي باشد كه بتوانند برمباني علم قارچ شناسي و متون علمي موجود احاطه يافته، در اثر آشنايي با روشهاي پيشرفته تحقيق در علوم و بدست آوردن كارايي و لياقت و مهارت علمي و عملي لازم به خوبي به حل مشكلات مربوطه پرداخته و از مقالات علمي و تحقيقات علوم قارچ شناسي و علوم وابسته در جهت پيشبرد مرزهاي دانش و كمك به ايجاد روح علمي در جامعه استفاده نمايند.

 

ضرورت و اهميت

باتوجه به گسترش روز افزون دامنه علم قارچ شناسي پزشكي و تحقيقات دامنه داري كه طي صد سال اخير انجام گرديده و نياز به شناخت عوامل بيماريزا و ارتباط آنها با انسان و نيز جهت كوشش در پژوهشهاي علمي براي نيل به خودكفايي و آماده نمودن افراد جهت تحليل تا مرحله دكتري علمي ،اهميت داير نمودن اين دوره مشخص مي گردد و تاسيس اين دوره در دانشگاههاي جمهوري اسلامي ايران كاملا ضرورت دارد.

 

صنعت و بازار کار 

دانشجوياني كه اين دوره آموزش را طي مي كنند مي توانند در صورت داشتن شرايط لازم در موسسات آموزش عالي به امر تدريس و تحقيق پرداخته و همچنين ضمن كمك به امر برنامه ريزي در موسسات و مراكز درماني و بهداشتي يا مراكز تحقيقاتي انجام وظيفه نمايند.